Bretzels

Bretzels

4.9 24 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 parts

Składniki

La pâte
  • de lait
    300 g
  • de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
    ½ cube
  • de farine à tresse
    500 g
  • de sel
    1 ¼ c. à café
  • de beurre en morceaux (2 cm), froid
    50 g
Le pochage et la cuisson
  • d'eau
    2 l
  • de bicarbonate de sodium
    4 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à soupe
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de crème à café
    3 - 4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 404 kcal / 1698 kJ
Białko 12.5 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...