Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 portion de pâte brisée selon le livre de recettes de base
- 200 g de chocolat noir aux noisettes
- 300 g de ricotta fraîche, égouttée (cf. conseil)
- 50 g de sucre
- 10 g de liqueur de Limoncello
- 1 - 2 c. à soupe de sucre glace
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amandes cacao moka
50 menit
Poudre de caramel
1j
Sauce Hollandaise
15min
Pappardelle roquette et ricotta
1j
Liqueur de café
40 min
Rouleaux frais estivaux
30 min
Liqueur de baie
30 min
Tomates cerises farcies au fromage de chèvre et au prosciutto
1j 30 menit
Olives croustillantes
1j 30 menit
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Brownies
1j
Focaccia croustillante
2j 10 menit