Biscuits chapeau Napoléon

Biscuits chapeau Napoléon

4.7 3 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz.
60 morceaux

Składniki

  • 125 g de sucre
  • 250 g de beurre en morceaux
  • 400 g de farine de blé
  • 1 œuf
  • 250 g de pâte d'amande
  • 200 g de couverture chocolat en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 2 g
Kalorie 433 kJ / 104 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.8 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...