Mini calzoni

Mini calzoni

4.0 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

Pâte
  • de farine et un peu pour abaisser la pâte
    350 g
  • d'eau tiède, et un peu pour humidifier
    200 g
  • de levure fraîche (20 g)
    ½ cube
  • d'huile d'olive
    20 - 25 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de sucre
    1 pincée
Garniture et finitions
  • de mozzarella égouttée, en dés
    250 g
  • oignon coupé en deux
    1
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive et un peu pour assaisonner
    20 g
  • de champignons de Paris frais, en tranches (5 mm)
    250 g
  • de mélange de fruits de mer frais
    250 g
    250 g de mélange de fruits de mer, , congelés, décongelés
  • de jus de citron
    1 c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, moulu
    ¼ c. à café
  • d'origan séché
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 692 kcal / 2894 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...