Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 330 g de farine, sans gluten
- 115 g de beurre, en morceaux
- 1 œuf
- 10 g de sucre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 30 g d'eau
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 125 g de fromage fondu
- 125 g de salami, en morceaux ou en tranches
- 2 œufs
- 100 g de lait
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1611 kJ / 385 kcal
- Białko
- 11.8 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 Std.
Tagliatelle fraîches aux cèpes
1 Std.
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Lasagnes classiques
2 Std.
Brownies
45 Min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat
1 Std. 40 Min
Croissants au fromage
40 Min
Tartelettes aux légumes
55min
Gâteau à la crème
45 Min
Pain de viande rapide
55min