Pizza à la pomme de terre

Pizza à la pomme de terre

4.1 15 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • beurre pour le moule
La pâte
  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 500 g de pommes de terre en morceaux
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre
  • 50 g de crème
  • 1 œuf
  • 2 c. à café de fécule de maïs
  • 50 g de flocons d'avoine (sans gluten)
La garniture
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive
  • 300 g de tomates coupées en quatre
  • ½ c. à café de marjolaine
  • ¼ de c. à café de sel
  • ¼ de c. à café de poivre
  • 1 c. à café de bouillon en granulés (sans gluten)
  • 250 g de mozzarella en tranches
  • des herbes pour pizza (sans gluten), selon les goûts

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 2294 kJ / 548 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...