Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
- 20 g de levure fraîche
- 400 g de farine pour pizza
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, pour huiler
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 200 g de mozzarella, en morceaux (2-3 cm)
- 150 g de chorizo, en dés
- 20 g d'huile d'olive extra vierge, selon les goûts
- 250 g de tomates dattes épépinées et coupées en deux
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3895 kJ / 931 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fougasse aux olives
2 Std. 20 Min
Rouleaux de printemps
55min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Pennette à l’espadon et aubergines au romarin
50 Min
Lemon slush
10 Min
Croustillant au chocolat type whoopi pie
1 Std.
Moules à la sauce tomate épicée
45 Min
Ragoût de porc à la grecque
45 Min
Mini-plumcake au yogourt
40 Min
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Poulet à la sauce à l'œuf et aux amandes
45 Min
Kebabs de dinde épicés
1 Std.