![Baguette Baguette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb8d1032-37b8-42dc-8cea-a1a4b60549ee/Derivates/9b7d1bda-87a3-4ae8-b21b-5e787b30ff1c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sarrasin, non torréfié
- 140 g de graines de quinoa
- 200 g de riz blanc, long grain
- 30 g de graines de lin
- 200 g d'eau, bouillante
- 1 c. à café de sel
- 10 g de sucre
- 90 g de fécule de pomme de terre
- 300 g d'eau, à température ambiante
- 2 c. à café de levure sèche, sans gluten
- 20 g d'huile de colza
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 3115 kJ / 744 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 160.3 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
Alternatywne przepisy
Barres au sésame
30 dk
Crêtes de coq
24h
Focaccia croustillante
2 godz. 10 min
Lasagnes classiques
2 Std.
Pain garni de légumes
40min
Pain au vin rouge et aux noix
15sa 30 dk
Amarettini
1h 30min
Pâte de base pour pain
24hod. 30min
Focaccia à la farine d'épeautre
Brak ocen
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain paysan
3h