Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g de sucre
- 1 c. à café de sucre vanillé
- 220 g d'amandes émondées
- 1 blanc d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 1958 kJ / 468 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Massepain
1 Std. 10 Min
Lemon curd
20 Min
Salade de radis, carottes et coriandre
15 Min
Caramel au beurre salé
1 Std. 45 Min
Cuisson de l'épeautre perlé
35 Min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Crème pâtissière
15 Min
Brittle de noix
1 Std. 30 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Crème de citron
1 Std.
Tarte meringuée au citron
2 Std. 30 Min