Chocolat chaud des Incas

Chocolat chaud des Incas

5.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 tasses

Składniki

  • 200 g de chocolat fondant en morceaux
  • 1 c. à soupe de poudre de cacao
  • 1000 g de lait
  • 4 anis étoilés
  • 1 gousse de vanille fendue dans le sens de la longueur
  • 1 clou de girofle
  • 1 bâton de cannelle
  • 2 pincées de piment d'Espelette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tasse

Sód 135.5 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1218 kJ / 293.2 kcal
Tłuszcz 19.7 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 18.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...