Chocolat chaud des Incas

Chocolat chaud des Incas

5.0 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 tasses

Składniki

  • de chocolat fondant en morceaux
    200 g
  • de poudre de cacao
    1 c. à soupe
  • de lait
    1000 g
  • anis étoilés
    4
  • gousse de vanille fendue dans le sens de la longueur
    1
  • clou de girofle
    1
  • bâton de cannelle
    1
  • de piment d'Espelette
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 tasse

Kalorie 293.2 kcal / 1218 kJ
Białko 8.7 g
Tłuszcz 19.7 g
Węglowodany 18.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Sód 135.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...