Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 795 g de sucre
- 395 g d'eau
- ¼ c. à thé d'acide citrique
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 321.4 kJ / 76.8 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon curd
20 min
Pain banique
Brak ocen
Éplucheur Casserole de patates douces
1 godz. 20 min
Herbes salées
15 Min
Fond de viande
3h
Brittle de noix
1 godz. 30 min
Bouillon de pelures d'oignon
1h 5min
Trempette bière et fromage
15 Min
Crème glacée double vanille
12h
Tarte au sucre
45 min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1h
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 godz. 40 min