
Urządzenia i Akcesoria
Zupa krem z brukselki z soczewicą
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 porcji
Składniki
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół50 g
-
curry, mielonego1 łyżka
-
oliwy z oliwek20 g
-
zielonej soczewicy, suszonej opłukanej pod zimną, bieżącą wodą40 g
-
wody1000 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
brukselki500 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
93 kcal /
391 kJ
Białko
5.5 g
Tłuszcz
4.2 g
Węglowodany
8.2 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KAPUSTY I SPÓŁKA
10 Przepisów
Polska
Polska