Roses des sables

Roses des sables

2.9 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
15 pièces

Składniki

La crème mascarpone vanillée
  • 3 œufs
  • 135 g de sucre vanillé maison
  • 500 g de mascarpone très froid
Les roses des sables au chocolat noir
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 300 g de chocolat noir 50% de cacao détaillé en morceaux
  • 90 g de sucre glace maison
  • 250 g de pétales de maïs natures type Corn Flakes®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 264.7 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 1700.3 kJ / 406.4 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 14.5 g
Węglowodany 39.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...