Entremets aux deux chocolats

Entremets aux deux chocolats

3.1 84 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 parts

Składniki

La génoise
  • œufs blancs et jaunes séparés
    2
  • de sucre roux
    60 g
  • de farine de blé
    60 g
La mousse au chocolat noir
  • de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
    400 g
  • de sucre glace maison
    60 g
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    200 g
La mousse au chocolat blanc
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    150 g
  • de cacao en poudre non sucré
    20 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 521.6 kcal / 2177.4 kJ
Białko 7.5 g
Tłuszcz 36.4 g
Węglowodany 41.1 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...