Urządzenia i Akcesoria
Allumettes croustillantes au chocolat
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
-
120 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
1 pâte feuilletée maison (490 g)
-
farine pour le plan de travail
-
60 g d'amandes effilées
-
1 jaune d'œuf battu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.5 g
Kalorie
1920 kJ /
459 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
30.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Viennoiserie
13 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crémeux aux noisettes
1h 45min
Pain express
1h 15min
Gâteau au yaourt
1h 40min
Purée de pommes de terre
40min
Roses des sables
1h 30min
Paille à la confiture
1h 30min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2h 35min
Gâteau marbré
2h 10min
Pain vapeur
2h
Pain au lait
2h 20min
Sauce Béchamel express
20min
Gâteau express
40min