Biscuits croquants choco coeur tendre caramel

Biscuits croquants choco coeur tendre caramel

3.7 29 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
30 pièces

Składniki

  • 250 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • 110 g de beurre doux mou
  • 150 g de cassonade
  • 1 œuf entier
  • 1 blanc d'œuf
  • 15 g de chocolat amer en poudre
  • 150 g de crème liquide entière
  • 170 g de chocolat au lait caramel, détaillé en morceaux

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 2.7 g
Kalorie 593 kJ / 141 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 1.4 g
Węglowodany 14.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...