Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 390 g d'amandes émondées
- 210 g de sucre glace maison
- 150 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 771 kJ / 185 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entremets aux deux chocolats
35min
Coupelles de chocolat
2h 45min
Choux menthe-chocolat
5u. 45min
Bavarois meringué aux fraises
4h
Gâteau de Pâques
13 godz.
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Moelleux au mascarpone et caramel
35min
Allumettes croustillantes au chocolat
1 Std.
Mignardises à la mousse de fruit
7 Std. 45 Min
Dômes banane et chocolat
6h 30min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Gâteau aux 3 chocolats
2h 55min