Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de courgette
- 1 gousse d'ail
- 450 g de saint-nectaire, coupé en morceaux (3 cm env.)
- 60 g de vin blanc
- 1 œuf
- 2 c. à café de bicarbonate de sodium
- 120 g de farine de blé
- 100 g de lait
- 30 g de chapelure
- 500 g d'huile de friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 724 kJ / 174 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
Alternatywne przepisy
Hamburgers normands
4 Std. 20 Min
Moelleux au jambon, coeur à la moutarde à l'ancienne
2 Std. 45 Min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2h 50min
Gougères
40 Min
Tarte betterave-chèvre frais
1 Std. 15 Min
Bouchées boudin-pomme
1 Std. 30 Min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Wrap au chèvre
1 Std. 25 Min
Feuilletés au beaufort
1 Std.
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Crumble tomate-chèvre
35 Min