![Dip de Ostiones ahumados Dip de Ostiones ahumados](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e59921cd7dc0d8908c2403908cf40b93/Derivates/45293e575eeddb43f95e905741eecb3e69a18183.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de nuez pecana
-
85
g de ostiones ahumados, escurridos
lub 1 lata de ostiones ahumados, escurridos - 2 chiles jalapeños, en lata escurridos
- 100 g de aceitunas negras
- 540 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 1 g de salsa maggi
- perejil fresco, para decorar
- galletas, botaneras
- Wartości odżywcze
- na 15 porciones
- Kalorie
- 12854.9 kJ / 3072.4 kcal
- Białko
- 53.4 g
- Węglowodany
- 55.4 g
- Tłuszcz
- 305.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 115.6 g
- Błonnik
- 18.4 g
- Sód
- 2810.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frijoles Maneados
20 Min
Salsa azteca
30min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 Min
Entomatadas de pollo
40min
Dip de queso italiano
4 Std. 10 Min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.
Salmón al vapor con glaseado de soya y jengibre
30min
Caldo de queso
40min
Botana de queso y ostiones ahumados
2 Std.
Machaca de camarón (Black Diamond)
30min
Pastel de sushi
1h
Papitas negras
55 min