Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g ghimbir proaspăt, tăiat felii (2 mm)
- 120 g ceapă, tăiată jumătăți
- 1 chilli roșu, proaspăt, curățat de semințe, tocat grosier
- 25 g ulei vegetal
- 180 g ardei grași, tăiați cuburi (aprox. 2 cm)
- 120 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii (0,5 cm)
- 80 g morcovi, tăiați cuburi (aprox.1 cm)
- 250 g orez prefiert, brun
- 400 g apă
- 50 g sos de soia
- 20 g sos de stridii
- 1 linguriță ulei brun de susan, plus stropit
- 1 linguriță sare
-
½
linguriță piper alb măcinat
lub ½ linguriță piper negru măcinat - 1 - 2 linguri ulei vegetal
- 4 ouă
- germeni de fasole, pentru servit
- ceapă verde, pentru decor
- semințe de susan, pentru presărat deasupra
- Wartości odżywcze
- na 4 porții
- Kalorie
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Białko
- 41.9 g
- Węglowodany
- 112.9 g
- Tłuszcz
- 61.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 5953.4 mg
Alternatywne przepisy
Orez brun, cu bobul lung, fiert
55 min
Orez cremos, vegetarian
25 min
Curry cu năut
35 min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55 min
Supă cu varză kale și avocado
Brak ocen
Tagine cu legume și năut
50 min
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24h 50min
Pizza fără gluten,cu ierburi aromate
Brak ocen
Mei cu pudră de curry și pui
35 min
Orez tip jasmine, fiert
35 min
Orez cantonez
25 min
Curcan cu legume la borcan, cu orez
1 godz. 10 min