Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g ceapă, tăiată jumătăți
- 2 căței de usturoi
- 30 g ulei de măsline
- 150 g roșii, proaspete sau din conservă
-
1
cub de concentrat de legume (pentru 0,5 l)
lub 1 linguriță cu vârf concentrat pastă de legume - ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- 50 - 100 g vin alb
- 350 g dovlecei, tăiați cuburi
- 200 g morcovi, tăiați rondele
- 200 g ciuperci proaspete, tăiate felii
- 400 g tofu, tare, tăiat cuburi
- 1 ½ linguriță busuioc uscat
- 1 linguriță oregano uscat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 756 kJ / 181 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 8 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 3.9 g
Alternatywne przepisy
Supă de năut cu spanac
40 min
Negresă cu fasole neagră (Copii mici și nu numai)
25h 20min
Supă de conopidă și năut cu chipsuri din legume
50 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Curry de legume indian
50 Min
Tofu marinat cu sos de roșii și vinete
50 Min
Rulouri de vinete cu feta și roșii uscate
Brak ocen
Tocană de fasole black-eyed cu calmari întregi
5h 15min
Curry cu năut
35 min
Borș rusesc
50 Min
Supă marocană picantă de linte
40 min
Ratatouille (ghiveci)
40 min