Kippenbouillon met broodknoedels
TM5 TM6

Kippenbouillon met broodknoedels

3.3 (4 oceny)

Składniki

  • 40 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
  • 250 g licht oudbakken broodjes, in stukken (2-3 cm),
    lub 250 g licht oudbakken witbrood, in stukken (2-3 cm)
  • 80 g uien, gehalveerd
  • 6 takjes verse peterselie, blaadjes en stengeltjes
  • 25 g boter
  • 200 g melk
  • 3 eieren
  • 2 tl zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
  • 1000 g water
  • 4 kippenvleugels (ong. 600 g)
  • 200 g gemengde groenten (bv. wortelen, uien, selder in stukken (2-3 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
2118 kJ / 506 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy