Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 stengels verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ bos verse basilicum, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse oregano, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- ½ bos verse peterselie, enkel de blaadjes (ong. 15 g)
- 8 teentjes knoflook
- 2 citroenen, de fijne zeste en het sap
- 2 tl zout
- 3 lente-uien, in stukken (2 cm)
- 1500 g lamsbout, ontbeend
- 1000 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Białko
- 24.8 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Griekse varkensstoofpot
45min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Nessuna valutazione
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Nessuna valutazione
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Nessuna valutazione
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Gemarineerde paprika's
Nessuna valutazione
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Arabische kip met couscous
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1 Std. 10 Min