Urządzenia i Akcesoria
Lam in korst op Italiaanse wijze
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 porties
Składniki
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes5 stengels
-
verse basilicum enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse oregano enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
verse peterselie enkel de blaadjes (ong. 15 g)½ bos
-
teentjes knoflook8
-
citroenen de fijne zeste en het sap2
-
zout2 tl
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
lamsbout, ontbeend1500 g
-
water1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
24.8 g
Kalorie
1182 kJ /
282.5 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Steak au Poivre
20 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Roodbruin gekleurde eieren
Keine Bewertungen
Gestoomde kip op zijn geheel
Keine Bewertungen
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Pommes Dauphine
1 Std. 40 Min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 Std. 35 Min
Appelpunch
30 Min
Dim sum 'Sieuw mai'
Keine Bewertungen
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 Std. 10 Min