Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 250 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
200 g ui kleuren
25min
200 g prei fruiten
20 Min
350 g sjalot fruiten
Brak ocen
200 g ui karameliseren
40min
300 g ui fruiten
Brak ocen
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1 Std. 20 Min
200-300 g ui glaceren
Brak ocen
Gestoomde kip op zijn geheel
Brak ocen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
200 g ui fruiten
20 Min