Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olie
lub 10 g olijfolie - 10 g boter, zacht of half gezouten
- 250 g sjalot, gehalveerd in de lengte
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1061 kJ / 254 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 27 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons of zwammen met look
20min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20min
Sous-vide teriyaki zalm
1 godz. 20 min
300 g ui fruiten
Ninguna valoración
200 g ui fruiten
20min
Warme aardappelen salade met de Peeler
Ninguna valoración
Walnoot Brittle
1h 30 min
Knoflook en uien glaceren
Ninguna valoración
200-300 g ui glaceren
Ninguna valoración
200 g ui karameliseren
40 Min
200 g ui kleuren
25 Min
200 g prei fruiten
20min