Urządzenia i Akcesoria
Eenvoudige appeltaart
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 porties
Składniki
-
ongezouten boter om in te vetten
-
1 vel bladerdeeg, reeds uitgeroldfilodeeg4 vellen
-
melk400 g
-
eierdooiers3
-
suiker80 g
-
maïzena (zetmeel)30 g
-
kaneel1 tl
-
appels (alle soorten) (bv. Renet), geschild, klokhuis verwijderd en in vier gesneden400 g
-
citroen geraspte zeste en sap1
-
bloemsuiker naar believen om te bestrooien
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
5 g
Kalorie
828 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
33 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Starterskit
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Appelcake
1 godz.
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Bessenschuim
10 min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Brak ocen
Brownies
50 min
Appeltaart
1 godz.
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Snelle chocolade amandel fudge
Brak ocen
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 min
Gestoomde chocoladecake met slagroom
1 godz. 10 min
Quinoapuddings met frambozensaus
Brak ocen
Taart van appelcrumble en meringue
2 godz.