Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gekookte eieren
20 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 godz. 15 min
Gezouten-Karamelijs
14h
Vers pastadeeg
1h
Veenbessen-chocolade cakemix
Keine Bewertungen
Pompoen vingers
Keine Bewertungen
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Sous-vide octopussalade
Keine Bewertungen
Asperges en prosciutto cannoli
Keine Bewertungen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Zeevruchtenstoofpot
1h 5min