Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 el olijfolie, en iets meer om in te vetten
- 4 eieren, medium (53-63 g)
- 150 g groene asperges, geschild (max. 14 cm lang)
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- zout
- gemalen peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 81 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spiesje van konijn, appel en pruim
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Hainan kip met rijst, groentesoep, gestoomd ei
Brak ocen
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
Brak ocen
Sous-vide miso aubergine
2h 45 min
Pâté in korst
10 Std.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 Min
Gestoomd volkorenbrood
2 Std.
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25 min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min
Kip- en aspergetaartjes
1h 35min