Urządzenia i Akcesoria
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basilicumpesto
10 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Courgetteomelet
40 min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1 godz. 35 min
Avocadomayonaise
15 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Hummus van rode biet
10 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min