Urządzenia i Akcesoria
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
13 g
Kalorie
1685 kJ /
403 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 godz.
Vers pastadeeg
1 godz.
Hollandaisesaus
15 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Brak ocen
Soja-bolognese met courgette noedels
50 min
Asperge-watermeloen salade
40 min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Romige tomatensoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min