
Urządzenia i Akcesoria
Sauce soubise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
d'oignons coupés en deux350 g
-
de beurre80 g
-
de vin blanc sec100 g
-
d'eau500 g
-
de farine de blé50 g
-
de noix de muscade en poudre1 pincée
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 - 3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 - 2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
158 kcal /
655 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja