Urządzenia i Akcesoria
Sauce soubise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
350 g d'oignons coupés en deux
-
80 g de beurre
-
100 g de vin blanc sec
-
500 g d'eau
-
50 g de farine de blé
-
1 pincée de noix de muscade en poudre
-
2 - 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
655 kJ /
158 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces cuisinées
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Sauce curry
30 min
Sauce gribiche
15 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Caille au pain d'épices et cassis
1 godz.
Sauce aigre-douce aux poivrons
40 min
Consommé de faisan et ses quenelles de moelle
12 godz. 35 min
Sauce au vin doux
55 min
Sauce aux câpres
30 min
Sauce chasseur
35 min
Sauce bordelaise
45 min
Sauce périgourdine
35 min