
Urządzenia i Akcesoria
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser700 g
-
Kartoffeln, mehligkochend geschält, in Stücken (3 cm)800 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Fenchel in Stücken (2 cm), Fenchelgrün beiseite gestellt300 g
-
Butter weich, in Stücken70 g
-
Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut700 g
-
Pfeffer10 Prisen
-
Salbeiblätter16
-
Parmaschinken (ca. 80 g)8 Scheiben
-
Olivenöl30 g
-
Milch100 g
-
Sahne50 g
-
Muskat2 Prisen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
631 kcal /
2639 kJ
Białko
46 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
42 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
1996 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy