Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gocce di caglio animale (vedere consigli)
- 50 g di acqua tiepida
- 1000 g di latte intero fresco (vedere consigli)
- 125 g di yogurt bianco, non zuccherato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3017 kJ / 721 kcal
- Białko
- 37.8 g
- Węglowodany
- 54.4 g
- Tłuszcz
- 40.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane pugliese
29h 20min
Baguette tradizionale
15h 35min
Spianata sarda
7 Std. 45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Burro
40min
Primo sale
13h 30min
Cetrioli sottaceto
48h 20min
Primosale
4h 45min
Formaggella alle erbe
4 godz. 20 min
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Caciotta fresca piccante
8 Std.
Ricotta
5h 30min