Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- Butter zum Einfetten
- 200 g Gouda, in Stücken
- 3 Paprika, bunt, geviertelt
- 300 g Champignons, Große halbiert
- 500 g Rinderhackfleisch
- 500 g Bratwurst, Brät ausgedrückt (von grober Bratwurst)
- 2 Eier
- 100 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 30 g Paniermehl
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4159 kJ / 994 kcal
- Białko
- 61 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 78 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rindfleischstew
1 Std. 40 Min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50 Min
Kasseler Gulasch
40 Min
Filet-Sauerkraut-Topf
50 Min
Würziger Feuertopf
40 Min
Boeuf Bourguignon
9h 30min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1 Std.
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Leberkäse-Sauerkraut-Auflauf
1 Std. 10 Min
Mett-Porree-Suppe
40 Min
Szegediner Hackbraten
1 Std. 20 Min