Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di pasta sfoglia pronta
- 500 g di formaggio Brie, 1 forma intera
- 30 g di burro
- 150 g di mele a fettine sottili
- 150 g di cipolle bianche a fettine sottili
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 20 g di acqua
-
15
g di aceto balsamico
lub 15 g di aceto di mele
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 27.8 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 Std. 50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Flan di funghi porcini
1u.
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 Std. 5 Min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 5 Min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1u. 20min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9h
Salsa di cipolle e mele
30min
Flan di ricotta e cipolla con salvia
50min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min