
Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)1000 g
-
green peppers cut in pieces50 g
-
onions quartered40 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste50 - 100 g
-
ice cubes8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
148.2 kcal /
620.2 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
12.8 g
Węglowodany
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Sód
397.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Salmon Tartare
25 min
Floating Islands
40 min
Salmorejo
10 min
Pissaladière
1 godz. 30 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto
45 min