Urządzenia i Akcesoria
Gazpacho
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
plum tomatoes ripe, halved (see tip)1000 g
-
green peppers cut in pieces50 g
-
onions quartered40 g
-
cucumber partially peeled, cut in pieces70 g
-
garlic clove1
-
vinegar30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil to taste50 - 100 g
-
ice cubes8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
397.6 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
620.2 kJ /
148.2 kcal
Tłuszcz
12.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Brak ocen
Gazpacho
1 godz. 15 min
Asparagus Risotto
45 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Salmorejo
10 min
Beurre Blanc
20 min
Salmorejo
2 godz. 10 min