Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sangria
Brak ocen
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Buddha Bowl with Chicken
Brak ocen
Frozen Yoghurt Bark
6 godz. 10 min
Frozen Yoghurt Bark (TM5)
6 godz. 10 min
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1 godz.
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Karpatka
10 godz.
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1 godz. 20 min
Pistachio Butter
5 min
Apple and Cinnamon Swirled Bread
1 godz. 50 min