Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Rice
Brak ocen
Authentic Pad Thai
40 min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Brak ocen
Strawberry Layer Cake
2 godz.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Classic Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Sushi Waffles
1 godz. 30 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 godz. 40 min
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 min