Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava
3 godz. 45 min
Pollock and Spinach Lasagne
1 godz.
Horlicks Hot Chocolate
10 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette (TM5)
45 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Coffee Semifreddo
6 godz. 30 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 godz. 25 min
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
2 godz.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 godz. 50 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min