Urządzenia i Akcesoria
Migas with Padrón Peppers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
12 portions
Składniki
-
water70 g
-
stale bread rolls cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
olive oil100 g
-
garlic cloves8
-
pancetta cubed120 g
-
pimiento de Padrón (Padron peppers)100 g
-
chorizo sliced (5 mm)200 g
-
hot paprika1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
727.5 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
1114 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
21.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark and Semolina Dumplings with Fresh Berry Sauce
1 godz.
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables
Brak ocen
Alpine Macaroni
45 min
Courgette Purée - from 6 months
15 min
Veal in tuna sauce
13 godz.
Porridge with fresh fruit
15 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1 godz. 30 min
Bucatini amatriciana
45 min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min