Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taramasalata
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Almond Tuiles
1 godz. 30 min
Béarnaise Sauce
15 min
Orange Curry Dressing
10 min
Hollandaise Sauce
15 min
Sabayon
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Strawberry and Pistachio Semifreddo - Semifreddo alla fragola e pistacchio
18 godz.
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min