Urządzenia i Akcesoria
Sabayon (Zabaglione)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
dry Marsala wine60 g
-
dry white wine60 g
-
caster sugar120 g
-
egg yolks from medium eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1047 kJ /
250 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Floating Islands
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Salmorejo
10 Min
Beurre Blanc
20 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sabayon
15 Min
Chocolate Orange Mousse
2 Std. 20 Min