Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Parmesan Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.2 mg
Białko
13 g
Kalorie
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4 godz.
Asparagus Risotto
45 min
Sous-vide Porcini Mushrooms with Truffle and Parmesan
30 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Shakshuka
50 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Spaghetti alla Carbonara
30 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min