Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and Parmesan Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
water1600 g
-
2 heaped teaspoons vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallot halved60 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
unsalted butter cut in pieces80 g
-
fresh button mushrooms quartered500 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio, 14-15 minutes cooking time)640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 ½ - 1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
580.2 mg
Białko
13 g
Kalorie
1996.3 kJ /
477.1 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
66.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Cheese Dip
20 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Creamy Tomato Soup
40 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 min
Broccoli And Blue Cheese Soup
25 min
Potato and Celeriac Gratin
1 godz. 10 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.