Urządzenia i Akcesoria
Béarnaise Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
380 g
Składniki
-
shallots halved50 g
-
fresh tarragon leaves only1 sprig
-
dry white wine50 g
-
white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)1 Tbsp
-
unsalted butter diced200 g
-
egg yolks from medium eggs4
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 380 g
Sód
1939.2 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
7082.7 kJ /
1692.8 kcal
Tłuszcz
176.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
108 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Chocolate Mousse
3 godz. 20 min
Chocolate syrup
20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Beurre Blanc
20 min
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Béarnaise sauce
15 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min