Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Toasted Pistachios
-
pistachio nuts, unsalted30 g
Chocolate Fondant
-
unsalted butter diced160 g
-
cocoa powder for dusting
-
dark chocolate (70% cocoa solids) small pieces or callets150 g
-
caster sugar120 g
-
medium eggs4
Brandy Anglaise Foam
-
whole milk140 g
-
double cream40 g
-
egg yolks from medium eggs2
-
caster sugar20 g
-
brandy10 g
-
coarse sea salt for garnishing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
63.2 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
2292.3 kJ /
547.9 kcal
Tłuszcz
39.9 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
21.1 g
Węglowodany
39.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1h
Strawberry Mojito with a Ginger and Mint Syrup
1h
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Mini Strawberry and Elderflower Mille Feuille
3h 30min
Chocolate and Raspberry Tarts
2h 50min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Breaded Cheese-Stuffed Jalapenos
30min
Raspberry Dacquoise
2h
Crêpes Suzette
35min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3h 40min