
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de carottes coupées en morceaux
- 300 g de poireaux coupés en tronçons
- 200 g de navets coupés en morceaux
- 100 g de pomme de terre coupée en morceaux (2 cm)
- 800 g d'eau
- 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
200
g de pousses d'épinards frais
lub 200 g d'épinards frais grossièrement hachés - 40 g de beurre coupé en morceaux
- 100 g de tomate coupée en dés
- 8 œufs froids (voir "Conseil(s)")
- 400 g de pain toasté et coupé en mouillettes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 279 kcal / 1169 kJ
- Białko
- 13 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 34 g
- Błonnik
- 5.6 g