
Urządzenia i Akcesoria
蒸麵包球
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 個
Składniki
-
水950 克
-
乾酵母粉 (6克)1 ½ 茶匙
-
蔬菜油 ,少許,刷油用
-
高筋麵粉 ,多備一些撒粉用250 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白芝麻 或黑芝麻,多備一些3 茶匙
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
118 kcal /
495 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan