蒸麵包球
TM6 TM5

蒸麵包球

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 950 克 水
  • 1 ½ 茶匙 乾酵母粉 (6克)
    lub 15 克 新鮮酵母 ,剝碎
  • 蔬菜油 ,少許,刷油用
  • 250 克 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 3 茶匙 白芝麻 或黑芝麻,多備一些

Wartości odżywcze
na 1 塊
Kalorie
495 kJ / 118 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy