蒸麵包球

蒸麵包球

3.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
10 個

Składniki

  • 950 克
  • 乾酵母粉 (6克)
    1 ½ 茶匙
    15 克 新鮮酵母, ,剝碎
  • 蔬菜油 ,少許,刷油用
  • 高筋麵粉 ,多備一些撒粉用
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白芝麻 或黑芝麻,多備一些
    3 茶匙

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 118 kcal / 495 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 19 g
Błonnik 1.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...