野菜炊飯

野菜炊飯

4.0 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 熟竹筍 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 ,切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 白米 ,洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 ,切丁(約1公分)
    100 克
  • 新鮮豆腐皮 ,(約2片),切丁(約1公分)
    60 克
    80 克 油炸豆腐皮, ,切丁(約1公分)
  • 500 克
  • ,切蔥花
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 543 kcal / 2269.7 kJ
Białko 17.5 g
Tłuszcz 10.8 g
Węglowodany 98.3 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1506.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...