Urządzenia i Akcesoria
野菜炊飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
薑10 克
-
熟竹筍 切塊(約3公分)60 克
-
紅蘿蔔 切塊(約3公分)60 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切丁(約1公分)60 克
-
蔬菜高湯200 克
-
鹽 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
四季豆 切丁(約1公分)100 克
-
80 克 油炸豆腐皮, ,切丁(約1公分)新鮮豆腐皮 (約2片),切丁(約1公分)60 克
-
水500 克
-
蔥 切蔥花15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1506.9 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
2269.7 kJ /
543 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
98.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味 • 炊飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan