Wersje kompatybilne
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Duck with Plums
- 1 star anise
- 2 Tbsp coriander seeds
- 200 g boiling water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 2 tsp coarse sea salt
- 4 Tbsp dark muscovado sugar
- 1500 - 2000 g whole duck, skin on
- 8 plums, halved, pitted
- 3 fresh bay leaves
- 80 g red wine vinegar
Cauliflower Potato Purée
- 400 g cauliflower, cut in florets
- 600 g floury potatoes, peeled, diced (1-2 cm)
- 250 g milk
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 - 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground nutmeg (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3617 kJ / 864 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 41 g
- Tłuszcz
- 51 g
- Błonnik
- 6.9 g
Alternatywne przepisy
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Mixed Seafood Risotto
40min
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1h 40min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min