
Urządzenia i Akcesoria
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
chicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
864 kcal /
3617 kJ
Białko
54 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
41 g
Błonnik
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Rolled Shoulder of Lamb
2 godz. 30 min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 min
Mulled Wine
30 min
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 godz.
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
1 godz. 5 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Seafood Risotto with Chorizo
1 godz. 5 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Prawn Saganaki
35 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min