Urządzenia i Akcesoria
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Duck with Plums
-
star anise1
-
coriander seeds2 Tbsp
-
boiling water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
coarse sea salt2 tsp
-
dark muscovado sugar4 Tbsp
-
whole duck skin on1500 - 2000 g
-
plums halved, pitted8
-
fresh bay leaves3
-
red wine vinegar80 g
Cauliflower Potato Purée
-
cauliflower cut in florets400 g
-
floury potatoes peeled, diced (1-2 cm)600 g
-
milk250 g
-
unsalted butter diced30 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ¼ tsp
-
ground nutmeg (opcjonalnie)1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
54 g
Kalorie
3617 kJ /
864 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Sous-vide Apples with Lemon Thyme and Elderflower
1 godz. 15 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Mayonnaise
5 min
Sicilian Salad
30 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Smoky Pork and Beans
3 godz.