Urządzenia i Akcesoria
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Tartare Sauce
10 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 Std. 50 Min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3 Std.
Jalapeño and Corn Croquettes with Chipotle Mayonnaise
25 Std. 20 Min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 Std. 10 Min
Pork Vindaloo
4 Std.
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min