Wersje kompatybilne
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Tbsp dried fennel seeds
- ½ - 1 Tbsp chilli flakes, to taste
- 1 orange, thin peelings of skin only
- 5 garlic cloves
- 6 fresh sage leaves
- 30 g coarse sea salt
- 30 - 60 g white wine, to taste
- 1250 g pork belly, boned, with rind
- 750 g pork loin
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2145 kJ / 515 kcal
- Białko
- 46.6 g
- Węglowodany
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 35.8 g
Alternatywne przepisy
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
2 godz. 30 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Lamb Kebobs
3 Std.
Chicken Stock Paste
45min
Fresh Pasta Dough
1 godz.
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Kung Pao Prawns
45min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min