Urządzenia i Akcesoria
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
8 portions
Składniki
-
dried fennel seeds2 Tbsp
-
chilli flakes to taste½ - 1 Tbsp
-
orange thin peelings of skin only1
-
garlic cloves5
-
fresh sage leaves6
-
coarse sea salt30 g
-
white wine to taste30 - 60 g
-
pork belly, boned, with rind1250 g
-
pork loin750 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
46.6 g
Kalorie
2145 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
35.8 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Seville Orange Curd
40 min
Black Ravioli with Sea Bass
1 godz. 45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Choux Bites with Tarragon Chicken Salad
2 godz.
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Frangipane Cake
1 godz. 45 min
Thai Mussels
25 min
Crème Pâtissière
15 min
Beurre Blanc
20 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min