Urządzenia i Akcesoria
Seafood Risotto with Chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed and debearded400 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
chorizo sliced thinly50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads2 pinches
-
water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soups etc. (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time350 g
-
peeled, raw prawns50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Crab & Prawn Linguine
25 min
Seafood Risotto
40 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Fish Stew
45 min
Trout with hollandaise sauce
50 min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45 min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min
Prawn Saganaki
35 min