Urządzenia i Akcesoria
Seafood Risotto with Chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels scrubbed and debearded400 g
-
onions quartered160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
chorizo sliced thinly50 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads2 pinches
-
water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soups etc. (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time350 g
-
peeled, raw prawns50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bolognese Sauce
1hod. 15min.
Asparagus and Mango Salad
35min.
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min.
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min.
Mexican Spare Ribs
50min.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min.
Crab & Prawn Linguine
25min.
Prawn Saganaki
35min.
Prawn and Chorizo Paella
45min.
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2hod. 30min.
Seafood Risotto
40min.