Urządzenia i Akcesoria
Chicken Akhni
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
-
vegetable oil for greasing
-
basmati rice washed and drained350 g
-
water boiling700 g
-
onions quartered100 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
garlic cloves2
-
Kashmiri dried chillies3
-
cloves whole4
-
cinnamon stick1
-
cardamom pods4
-
black peppercorns6
-
cumin seeds1 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless diced (2.5 cm)500 g
-
ripe tomatoes quartered150 g
-
plain yoghurt120 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.6 g
Kalorie
1400 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan Chicken and Couscous
45 min
Chicken Garam Masala
50 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Butter Chicken
50 min
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Chicken Saag
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Lamb Keema with Peas
1 godz.