Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g olive oil
lub 20 g oil -
170 - 200
g onions, cut in wedges
lub 170 - 200 g red onions, cut in wedges
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 17 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed onions (200-300 g)
10 Min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
Brak ocen
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Sautéing Onions and Garlic
20 min