
Urządzenia i Akcesoria
Sautéed Onions (170-200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion
Składniki
-
olive oil20 g
-
onions cut in wedges170 - 200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
228 kcal /
954 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
17 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Sautéed Red Peppers with Onions
25 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Lightly Browned Onions and Garlic
20 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Caramelised Onions (200 g)
40 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min