Sourdough-style Loaf

Sourdough-style Loaf

4.5 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 122 godz. 45 min
14 slices

Składniki

Rye Starter
  • rye flour plus 5 Tbsp (see tip)
    50 g
  • water cold, plus 5 Tbsp
    50 g
Loaf
  • dried instant yeast
    ½ tsp
    5 g fresh yeast, crumbled
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    400 g
  • water cold, plus extra for baking
    200 g
  • fine sea salt
    1 Tbsp
  • olive oil for greasing

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 132 kcal / 560 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 25 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Sód 406 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...