Sourdough-style Loaf
TM6 TM5

Sourdough-style Loaf

4.6 (36 ocen)

Składniki

Rye Starter

  • 50 g rye flour, plus 5 Tbsp (see tip)
  • 50 g water, cold, plus 5 Tbsp

Loaf

  • ½ tsp dried instant yeast
    lub 5 g fresh yeast, crumbled
  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 200 g water, cold, plus extra for baking
  • 1 Tbsp fine sea salt
  • olive oil, for greasing

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
560 kJ / 132 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
1 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Sód
406 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy