Olive Bread Rolls

Olive Bread Rolls

4.6 89 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
15 portions

Składniki

  • olive oil plus extra for greasing
    25 g
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    400 g
  • water
    250 g
  • dried yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • fine sea salt
    1 tsp
  • black olives pitted
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 110 kcal / 458 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.5 g
Węglowodany 18.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...