Urządzenia i Akcesoria
Coconut rice pudding with fresh mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Rice pudding
50 min
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 godz. 30 min
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Better-for-you custard
15 min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 godz. 25 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Chocolate raspberry puddings
40 min