Urządzenia i Akcesoria
Coconut rice pudding with fresh mango
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
8 portions
Składniki
-
Arborio rice200 g
-
water950 g
-
coconut milk750 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
salt1 pinch
-
honey100 g
-
eggs beaten2
-
mango flesh only, cut into thin slices1
-
shredded coconut toasted, for decorating
-
fresh mint leaves, for decorating
-
edible flowers for decorating (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
61.6 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1527.3 kJ /
363.6 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
17.1 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Cheesy tomato risotto (10-12 months)
40 min
Dairy free tzatziki
24 godz. 5 min
Raw chocolate beetroot cake
2 godz. 15 min
Vegan macadamia cheese ball
56 godz. 55 min
Creamy mushroom and chicken zoodles
40 min
Warming amaranth porridge
50 min
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 godz. 20 min
Coconut rice pudding with banana
50 min
Carrot poppy seed muffins
1 godz. 15 min