Urządzenia i Akcesoria
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2515.3 mg
Białko
55.7 g
Kalorie
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
20.8 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
200 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Spiralized tortilla
Brak ocen
Mojito mocktail
5 min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
All-Purpose Gluten Free Flour
5 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4 godz. 15 min
Strawberry protein milkshake
10 min
Spinach and leek frittata
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min