Minted pesto with pea smash and poached eggs
TM6

Minted pesto with pea smash and poached eggs

4.9 (9 ocen)

Składniki

Mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 30 g Parmesan cheese
  • 1 garlic clove
  • 20 g lemon juice
  • 25 g pine nuts
  • 20 g fresh mint, leaves only
  • ½ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Pea and avocado smash

  • 200 g boiling water
  • 200 g frozen peas (see Tips)
  • 1 sprig fresh mint, leaves only
  • 1 ripe avocado, flesh only
  • 20 g lemon juice
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Poached eggs

  • 1700 g boiling water
  • 50 g white vinegar
  • 4 eggs, chilled and cracked into separate bowls

Assembley

  • 4 bread, slices of choice, toasted to serve
  • fresh mint, leaves only, to serve
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5883.4 kJ / 1406.2 kcal
Białko
54.8 g
Węglowodany
201.6 g
Tłuszcz
43.1 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Błonnik
22.1 g
Sód
2503.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy