Urządzenia i Akcesoria
Minted pesto with pea smash and poached eggs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
Mint pesto
-
extra virgin olive oil50 g
-
Parmesan cheese30 g
-
garlic clove1
-
lemon juice20 g
-
pine nuts25 g
-
fresh mint leaves only20 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Pea and avocado smash
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
frozen peas thawed (see Tips)200 g
-
ripe avocado flesh only1
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
lemon juice20 g
Poached eggs
-
water1700 g
-
white vinegar50 g
-
eggs chilled and cracked into separate bowls (see Tips)4
Assembley
-
bread slices of choice, toasted to serve4
-
fresh mint leaves only, to serve
-
ground black pepper to season
-
sea salt to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2515.3 mg
Białko
55.7 g
Kalorie
5813.6 kJ /
1389.5 kcal
Tłuszcz
41.2 g
Błonnik
20.8 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
200 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Watercress Soup
Brak ocen
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Scallops and prawns with XO butter
50 min
Brown rice
50 min
Lamb fajitas
30 min